Mark

SPIRITUEL

Sommer


En af de unge mødre fra tresserne er min mor. Efter forsøg på abort, børnehjem og adoption fra fødsel kom jeg tilbage til min mor igen.


Jeg starte min spirituelle løbebane helt tilbage som 6 årig helt uden at vide det. Jeg husker tydeligt hvordan jeg mærkede stemninger hos mennesker der var tilstede og hvordan de havde forskellige energier.


Som 9 årig oplevede jeg at stå ved en mark fuld af køer, og med et blev jeg overstrømmet med en følelse som føltes som om den overtog min krop. Alt ændrede sig farver, himlen, græsset, træerne, dyrene og indeni var det som om jeg var det hele inde i hovedet, Men det var også som om jeg ikke havde min egen krop.


Kort tid efter kom jeg kørende på min cykel. En forestilling kom til mig om at en bil kørte ud fra en sidegade med 2 børn bagi som vinkede til mig. Inden jeg havde kørt 50 meter kørte bilen ud foran mig og bagi sad 2 børn i vinduet og vinkede da de så mig.


Meditation en time hver morgen i mere end tyve år har for mig skabt åbninger af forskellig art og skærpet min intuition endnu mere.


Jeg har altid vidst at mennesker besidder en enorm kraft indeni og vi kan manifestere meget mere end hvad der er tydeligt for de fleste,


Fokus er det stærkeste værktøj som de fleste kan acceptere og kender til og kan ændre alt på sekunder ved at tage forkerte eller rigtige beslutninger. Dog oplever jeg at det for mange er svært.


Vi kan alle 'koble os på' og lære hvordan vi skaber energi og tiltrækker det vi ønsker.


Gennem 20 år har jeg brugt mine uddannelser som ID psykoterapeut, ID lifecoach, theosis healer og spirituel terapeut mv. og har haff klienter i min praksis i blandt andet Terapihuset i Hellerup.
Jeg kan mærke at jeg benytter mig mere af de clairvoyante sider og det der falder naturligt i samvær med klienter og at psykoterapien træder mere i baggrunden. 


Jeg har en baggrund som:


  • Soldat
  • Selvstændig Hussælger & entreprenør
  • Musiker med 5000 livejos bag m
  • Coach Camp true North Ungdomsforløb
  • Konsulent for bla. Hørsholm kommune (unge med udforsdringer)
  • Konsulent for.virksomheder optimering af medarbejdere
  • Behandler ID Lifecoach, ID Psykoterapeut spirituel terapi mv.
  • Terapeut og coach forløb for Unge og voksne personligt og professionelt

                             

                                Se mere under ydelser


 

Hvem er Mark Sommer

Vi hjælper mennesker med

personlig og professionel vækst 


Vil du vide mere


Vi hjælper mennesker med

personlig og professionel vækst 

Du kan se mere under ydelser i menuen øverst til venstre 


Da jeg selv er som person er meget relativ og samtidig ønsker at vide hvorfor vi gør som vi gør 

Så er en stor del af mit arbejde med mennesker der lider af depression, stress, angst og PTSD


Jeg er oprindelig ID psykoterapeut og lifecoach med forskellige efteruddannelser.

ID teraær en integral terapiform, dvs. integrativ og helhedsorienteret og beskæftiger sig med alle lag af menneskelig natur. Samtidig er den identitetsorienteret, som betyder, at den lægger op til at afdække og udvikle så mange aspekter af vores menneskelige identitet som muligt. Herigennem foldes vores fulde potentiale ud både personligt, fagligt og socialt. 

ID terapien er opdateret på ny forskning og inkluderer de mest effektive redskaber fra 7 forskellige psykologiske retninger med dertil hørende forståelsesrammer, forandringsprincipper og metoder. 

Hej, jeg hedder Mark Sommer


Mennesker finder ikke sig selv blandt andres historier og meninger. Lader vi andre dømme, bedømme og sætte vores dagsorden går vores indre liv i stykker.


Du kan lære at skabe samspil mellem dig selv og andre mennesker på en kærlig og ærlig måde. Det er en kunst at lære sig selv at kende og det kræver mod at være den man i virkeligheden er.


Lærer du, hvem du i virkeligheden er kan dine færdigheder trænes til sande og sunde relationer.